Lagos actie banner

Lagos metalen tuinhuizen

Maak kennis met onze revolutionaire Lagos-serie: een nieuwe lijn metalen tuinhuizen die nu te bestellen zijn. Deze serie tilt de standaard voor opslagoplossingen in je tuin naar een geheel nieuw niveau.

Of je nu op zoek bent naar extra ruimte voor het opbergen van tuingereedschap, fietsen, tuinmeubilair of andere waardevolle bezittingen, de Lagos-serie biedt duurzaamheid en flexibiliteit in één pakket.

Nu te bekijken in de showroom

Lagos showroom banner

Ben je benieuw hoe de Lagos metalen tuinhuis er in het echt uit ziet of wil je net dat beetje extra informatie van onze deskundige medewerkers krijgen? Bezoek dan snel onze showroom in Someren! Hier kun je naast tuinkassen, tuinkamers, pergola’s & overkappingen en tuinhuizen de Lagos 100 bewonderen. Kom snel langs voor een kopje koffie en laat je inspireren de Rockford Lagos 100 metalen tuinhuis!


Haal alles uit de Lagos met de nieuwe uitbreidingen

lagos uitbreidingen

Om de ervaring als tuinliefhebber nog completer te maken is het mogelijk om de Lagos metalen tuinhuizen uit te breiden. Voor alle drie de tuinhuizen zijn er een extra overkapping en eventueel zijwanden beschikbaar. Deze uitbreidingen

kunnen zowel links als rechts, of wanneer je ze twee keer besteld aan beiden kanten, van het tuinhuis geplaatst worden. Geniet van een extra overdekt terras of gebruik de uitbreiding als bijvoorbeeld een fietsen/scooter stalling.


Ontdek de combinaties


Rockford Lagos metalen tuinhuis met een overkapping

De overkapping is zowel links als rechts van het tuinhuis te plaatsen.


Rockford Lagos metalen tuinhuis met een overkapping en wandenset

De overkapping met de wandenset zijn zowel links als rechts van het tuinhuis te plaatsen.


Rockford Lagos metalen tuinhuis met 2 overkappingen en 1 wandenset

Je kunt zelf kiezen of je de wandenset aan de linker of rechterzijde onder de overkapping plaatst.


Rockford Lagos metalen tuinhuis met 2 overkappingen


Rockford Lagos metalen tuinhuis met 2 overkappingen en 2 wandensetsloader
Laden...