Aluminium pergola met lamellen

Met een luxe aluminium pergola in de tuin creëert u niet alleen een praktische overkapping die schaduw biedt maar ook een sfeervolle overkapping waar een leuke zithoek gemaakt kan worden. U kunt dan in de zomer of wanneer het regent heerlijk beschut buiten zitten.

De luxe aluminium pergola’s uit het assortiment van Jimmy at Work zijn voorzien van een stevig aluminium frame voorzien van een hoogwaardige poedercoating in ral 7016 (antraciet).

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Aluminium pergola met lamellen

Vrijstaande pergola met lamellen

Met de aluminium pergola met lamellen zet u een vrijstaande overkapping in uw tuin. Ook is de pergola met lamellen een ideale terrasoverkapping. Dankzij de lamellen heeft u de volledige controle over de hoeveelheid schaduw of zon u toe wil laten. Ook op minder mooie dagen kunt u gebruik maken van uw pergola. De lamellen overkapping zijn zowel met manuele of elektrisch bediening te bestellen bij Jimmy at Work. Door een vrijstaande pergola met lamellen in uw tuin te plaatsen creëert u een luxe en sfeervolle schaduwplek in uw tuin.

Door de lamellen volledig te sluiten ontstaat er een dak. Zo staat het tuinset of de BBQ altijd droog en kunt u altijd genieten van het buiten zijn. Daarnaast zijn de pergola’s met lamellen bij Jimmy at Work standaard uitgerust met een LED-verlichting. Zo kunt u tot in de late uurtjes onder de pergola zitten. Koudere dagen en toch genieten onder uw pergola met lamellen? Hang een platte en stijlvolle terrasverwarming op.

Aluminium Pergola met lamellendak

Optimaal buiten genieten doet u met een pergola. Hiermee kunt u lekker beschut buiten zitten. Door te kiezen voor een lamellen dak heeft u pergola een specifiek zonweringssysteem. Deze regelbare zonwering kunt u handmatig met een hendel of elektrisch met knop of afstandsbediening regelen.


Lamellen overkapping

Met een lamellen pergola kunt u zelf bepalen hoeveel licht en warmte u binnenlaat. Door de lamellen een beetje open te zetten kunt u desgewenst de ventilatie van de pergola reguleren. Het voordeel van een lamellen pergola is dat u dit volledig zelf kunt bepalen via de bediening die óf handmatig óf elektrisch is.

Wanneer u liever een overkapping heeft die volledig open te schuiven is dan is een pergola met doek de pergola die u zoekt.


Aluminium Pergola kopen

Bent u op zoek naar en betaalbare pergola voor in uw tuin of terras? Of wilt u meer weten over welke pergola u het beste kunt kopen? Neem dan contact op met de experts van Jimmy at Work. Zij helpen u graag met het adviseren en uitzoeken van uw pergola. Naast advies per telefoon of mail bent u ook van harte welkom in onze showroom. Neem contact op met de klantenservice om een afspraak te maken.

scroll to top