Glazen serre als vergaderruimte op kantoor

Glazen serre als vergaderruimte op kantoor

Wat is een kantoorserre?

Een serre die alleen gebruikt kan worden als tuinserre voor bloemen en planten? Dat is verleden tijd. Een serre kan namelijk ook binnen geplaatst worden. De serre wordt tegenwoordig ook vaak gebruikt voor het creëren van een aparte binnenruimte met glazen wanden, vooral door bedrijven. Hier kan bijvoorbeeld in vergaderd worden of je kunt hier in alle rust even werken. Zo is het idee van de kantoorserre ontstaan.

 

De kantoorserre wint steeds meer aan populariteit en met goede reden. Het is een creatieve toepassing van het product, heeft uitstraling en staat ontzettend stijlvol. Het industriële en strakke design van onze glazen serres passen in ieder modern kantoor. Of voeg een victoriaanse nok toe voor een gezellige sfeervolle look. Want waarom zou je de serre alleen buiten kunnen plaatsen? Met een kantoorserre creëer je een fijne afgesloten ruimte, maar blijf je toch betrokken bij de omgeving. Op deze manier wordt een open werksfeer bevorderd. Nog een groot voordeel van een kantoor serre is dat er geen grote verbouwingen of aanpassingen aan het pand plaats hoeven te vinden. De kantoor serre kan indien nodig weer afgebroken worden en ergens anders weer opgebouwd.


serre op kantoor

Voordelen van een serre als kantoorserre

  • Licht en openheid
  • Geen fundering nodig
  • Snel te realiseren
  • Geen verbouwing nodig
  • Moderne uitstraling voor een industriële look
  • Rustige werkomgeving
  • Multifunctionele en inspirerende ruimte
  • Eenvoudig te verwarmen

 

Welke Gardenmeister serres zijn geschikt als kantoorserre?

Op kantoor wil je het liefst een wat grotere serre om in te vergaderen. Een waar je makkelijk in kan staan. De Four Seasons zwarte serres zijn daarvoor zeer geschikt. Ben je op zoek naar een rustige werkplek dan zou een kleinere serre als een Foreststar of een Prestige ook geschikt kunnen zijn. Een serre met glas staat erg mooi in een kantoor met een moderne of industriële stijl. Ben je echt opzoek naar een ruimte waar je in alle rust en privacy kunt werken, dan zou een serre met polycarbonaat ook een optie kunnen zijn. Dit is wat minder gebruikelijk, maar zeker mogelijk. Ben je na het lezen van dit blog enthousiast geworden over een kantoorserre? Bekijk dan ons volledige assortiment aan serres in onze webshop óf maak een afspraak en kom langs in onze showroom.

2 jaren geleden
Did you like this post?
0
0