Retourneren

Bij Jimmy at Work kunt u een artikel binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Op deze pagina vindt u antwoord op al uw vragen rondom de voorwaarden met betrekking tot uw retouraanvraag.


Uw bestelling herroepen

Bij online aankopen heeft u een herroepingsrecht. U heeft daarbij het recht om een artikel binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden de overeenkomst te herroepen en de producten te retourneren.

De kosten voor het terugzenden van de producten komen voor uw rekening. Na aanmelding van uw retour dient het artikel binnen 14 dagen bij ons binnen te zijn.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u ons via onderstaand formulier op de hoogte stellen van uw beslissing om de overeenkomst te herroepen.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.


Voorwaarden voor retourneren

 • U kunt een artikel retour sturen binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.
 • Het artikel dient, indien redelijkerwijs, in de originele staat, ongebruikt, schoon en in originele verpakking te worden verstuurd. Daarom adviseren wij u om te allen tijde de geleverde toebehoren te bewaren.
 • De pakbon of de (kopie) factuur dient meegestuurd te worden in de verpakking.
 • Modelformulier ingevuld meesturen.
 • Jimmy at Work is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of beschadigen van het product tijdens de retourzending.
 • Zorg te allen tijde voor een verzendbewijs, zo kunt u de zending volgen.

Let op: Alle retouren worden door ons gecontroleerd en beoordeeld bij binnenkomst. Wanneer een product beschadigd is, zichtbaar gebruikt of niet in originele staat bij ons terugkomt, brengen wij hiervoor waardevermindering in rekening.


Wat mag ik doen met een product voordat ik besluit om het retour te sturen?

U mag het product slechts uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het wenst te behouden. Denk daarbij aan de mogelijkheden die u ook in een fysieke winkel heeft. In de zogenaamde fysieke winkel kunt u geen kroket bakken in de friteuse en kunt u geen wasje draaien in de machine. Ook kunt u zogenaamde blisterverpakkingen niet openen. Als u een product voor meer gebruikt dan noodzakelijk is om te bekijken wat u ermee kunt doen, dan levert dit waarschijnlijk een waardevermindering op. De verkoper mag deze kosten bij u in rekening brengen. Dat is niet meer dan terecht. Tip: ga ook voorzichtig met de verpakking om en houd er rekening mee dat de verkoper het product weer kan verkopen. ( Bron: Thuiswinkel waarborg -Becommerce)


Bestelling retourneren

Er zijn meerdere mogelijkheden om een artikel te retourneren:

 • 1. U regelt zelf de retour via een door u gekozen vervoerder.
 • 2. U komt het artikel zelf terugbrengen bij ons. Neem dan vooraf even contact op om een afspraak te maken.
 • 3. Wij laten, op uw kosten, het artikel ophalen door één van onze transportpartners.

Kosten van retourzending

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Voor grotere pakketten kunt u een afspraak maken om de zending op te laten halen bij u thuis of op een ander adres (het is helaas niet mogelijk om een dagdeel aan te geven hierin). Neem contact op met de klantenservice om een afhaalafspraak te maken. De kosten voor het afhalen worden bepaald aan de hand van het soort pallet en gewicht. Deze kosten kunt u opvragen via onze klantenservice.

Houd er rekening mee dat er een nieuwe afhaalopdracht wordt ingepland wanneer u niet thuis bent op het moment van afhalen. Daarnaast moet u rekening houden met bijkomende kosten.

Afhankelijk van het aangekochte product dat u wilt retourneren kan het voorkomen dat de vervoerder met een vrachtwagen de retour komt ophalen. Zorg ervoor dat uw locatie goed bereikbaar is.


Let op: Alle retouren worden door ons gecontroleerd en beoordeeld bij binnenkomst. Wanneer een product beschadigd is, zichtbaar gebruikt of niet in originele staat bij ons terugkomt, brengen wij hiervoor waardevermindering in rekening.


Retouradres Jimmy at Work

Jimmy at Work

Randweg 1b

5711 DJ Someren

Nederland


Hoe krijg ik mijn geld terug?

Als aan de retourvoorwaarden is voldaan, dan storten wij het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele kosten voor verzending terug. De kosten voor retour zijn voor rekening van de klant. Het aankoopbedrag staat zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen weer op uw rekening. Via de betaalmethode die u koos tijdens het bestellen wordt het aankoopbedrag teruggestort.


Stappenplan product retourneren:

1. Controleer of uw product geretourneerd mag worden. Iedere webwinkelconsument heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgaaf van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop consument of een door de consument aangegeven derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Maatwerkproducten zijn wettelijk uitgesloten van het herroepingsrecht.
 
 2. Meld uw retour bij ons aan. Dit kan op 2 manieren bij Jimmy at Work:

 1. Stuur een email naar  info@jimmyatwork.nl/ info@jimmyatwork.be
 2. Download het formulier voor herroeping en stuur dit ingevuld retour

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons namelijk via een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte stellen dat u de overeenkomst wilt herroepen. Dit kan bijvoorbeeld per post of per mail. Maar het makkelijkst is via het formulier onderaan deze pagina. Het gebruiken van een herroepingsformulier is overigens niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. 

 1. Verpak de producten zorgvuldig in een stevige verpakking. Controleer altijd of het product goed is verpakt, want eventuele beschadiging door eigen toedoen of door toedoen van de bezorger is voor eigen risico. Eventuele schade aan het door ons ontvangen product kan betekenen dat we de kosten hiervan in mindering brengen op het te crediteren bedrag.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen en de eventuele transportschade door het onzorgvuldig verpakken  van de retourzending.

 1. Voeg uw gegevens of een kopie van het herroepingsformulier toe aan de terugzending.
 2. Zorg dat de retourzending binnen 14 dagen na het aanmelden bij Jimmy at Work teruggestuurd is. Bewaar je verzendbewijs totdat uw retour volledig is afgehandeld. Daarmee kunnen we uw verzending traceren als er iets mis gaat. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Modelformulier voor herroeping

(Dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen, voor alle anderen retouren kunt u het retourformulier gebruiken.)

➀ Aan: Jimmy at Work

   Randweg 1b, 5711 DJ, Someren

   info@jimmyatwork.nl / info@jimmyatwork.be

   

➁ Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

    de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

    de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

    de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,,

    herroept/herroepen*

   

➂ Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

➃ [Naam consumenten(en)]

➄ [Adres consument(en)]

➅[Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)