Serre

Serre

Een mooie serre is de droom van elke tuinier liefhebber. U kunt planten laten overwinteren en het tuinseizoen aanzienlijk verlengen met een serre of kweekserre. Welke serre kunt u het beste kopen? Gaat u voor een serre met veiligheidsglas of een serre met polycarbonaat? Jimmy at Work heeft een groot assortiment aan serres in de aanbieding.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 44

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Pagina
per pagina
Serre
Vragen? Laat u adviseren door onze klantenservice of kom de serres bekijken in onze prachtige showroom!

 

Serre

Bij Jimmy at Work vindt u serres van glas maar ook een serre met polycarbonaat (lexan). Bij Jimmy at Work staat veiligheid voorop. Zo is onze glazen serre gemaakt van veiligheidsglas. Het polycarbonaat dat in onze serres zit is wel 250 keer sterker en twee keer lichter dan regulier glas.

 

Welke serre ?

Een polycarbonaat serre van Jimmy at Work is gemaakt van 8 mm polycarbonaat (lexan) en zeer geschikt voor warme temperaturen en UV-bestendig. Dus een tuin volop in de zomerzon is geen probleem voor een serre van polycarbonaat. Daarnaast heeft Jimmy at Work ook glazen serres in het assortiment. Deze serre is, naast met een stevig stalen frame, uitgevoerd met veiligheidsglas.

 

Serre met glas of toch polycarbonaat?

In onze blog leest u alle voor- en nadelen van een serre van glas of een serre met polycarbonaat. Hierdoor kunt u de juiste keuze maken bij de aanschaf van uw serre. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de experts van Jimmy at Work. Zij helpen u graag met het kiezen met de serre die bij uw wensen past.

 

Welk glas voor serre?

Bij Jimmy at Work zijn alle serres standaard uitgevoerd met veiligheidsglas. Veiligheidsglas is vele malen steviger dan tuindersglas en indien het toch een keer stuk gaat, zal het in vele kleine, botte stukjes kapotvallen. Dat ruimt makkelijker op en is veel veiliger voor kinderen en huisdieren.

 

Groente en fruit kweken in serre

Een serre is uitermate geschikt om groente en fruit te kweken. Door slim gebruik te maken van de voorjaarszon kunt u al vroeg in het seizoen zelf groente en fruit kweken in uw serre. In ons blog leest u alles over het kweken van groente en fruit in een serre.

 

Serre in de tuin

Een serre in de tuin is ideaal om zelf groenten, fruit en planten te kweken. Of u nu kiest voor een serre met veiligheidsglas of kiest voor een serre met polycarbonaat. Met een serre van Jimmy at Work heeft u altijd een goede, duurzame en betaalbare serre in de tuin. Of u nu kiest voor een mini serre of een extra grote serre. Bij Jimmy at Work vindt u altijd de serre die u zoekt.

 

Kweekkas

Kweekkassen of kweekbakken zijn kleine serres. Perfect voor kleine kweekprojecten. Onze mini serre is ideaal voor een kleine moestuin. Onze kweekkassen passen zelfs op een balkon. Bij Jimmy at Work vindt u hoge kweekkassen en lage kweekkassen.

 

Hoe gebruik ik een kweekkas?

Alle tips om optimaal gebruik te maken van uw kweekkas leest u in ons blog.

 

Serre kopen?

Bent u op zoek naar en betaalbare serre voor in uw tuin of moestuin? Of wilt u meer weten over welke serre u het beste kunt kopen? Neem dan contact op met de experts van Jimmy at Work. Zij helpen u graag met het adviseren en uitzoeken van uw serre. Naast advies per telefoon of mail bent u ook van harte welke in onze showroom. Neem contact op met de klantenservice om een afspraak te maken.