Serre accessoires

De serre-accessoires van Gardenmeister zijn tuinkas onderdelen die aan de buiten- of binnenkant gemonteerd worden. Voorbeelden van tuinkas accessoires zijn: een regenpijp voor afwatering, een (automatische) raamopener om de temperatuur te regelen, fundering voor een stevige verankering, schaduwdoek tegen de volle zon en nokversiering voor een Victoriaanse look. Dit zijn de belangrijkste serre-accessoires zodat de u lang kunt genieten van uw serre. Gebruik de filter "Type" om te zien welke serre-accessoires bij uw serre passen.

Serre accessoires


Gardenmeister serre-accessoires

De Gardenmeister serre accessoires zijn serre onderdelen die uw serre duurzaam in gebruik maken. Deze producten zijn niet noodzakelijk in elke situatie, alleen indien u rekening moet houden specifieke weersomstandigheden, ondergrond of voorkeur.


Gardenmeister fundering serre

De fundering van een serre verankert de serre in de grond. Een stevige fundering zorgt ervoor dat je serre letterlijk tegen een (wind)stootje kan. Gardenmeister heeft voor de Foreststar serres, 2 kleuren fundering beschikbaar: antraciet en groen. Bij de Foreststar 200 behoort een grijze aluminium kleur voor de fundering ook tot een optie. De Four Seasons en Prestige serres hebben een aluminium fundering in antraciet.


Gardenmeister automatische raamopener

De automatische raamopener voor de serre is een knap staaltje techniek. Zodra de temperatuur in de kas oploopt, duwt deze automatische raamopener het raam van uw kas voorzichtig open en het raam sluit zich weer wanneer het in de kas kouder wordt.


Gardenmeister regenpijp

De kunststof regenpijp is geschikt voor de Foreststar serres. Met de regenpijp wordt het regenwater afgevoerd richting de bodem. De regenpijp eindigt een stukje boven de grond zodat u het regenwater weer op kunt vangen en kunt gebruiken in de kas. Zeer ecologisch!


Gardenmeister Schaduwdoek

Het polyester schaduwdoek van Gardenmeister beschermt uw serre tegen de zon in de zomerdag als de temperaturen hoog kunnen oplopen. Het schaduwdoek is beschikbaar voor de serres uit de Prestige en Four Seasons serie. Ze zijn in verschillende maten beschikbaar.


Gardenmeister Nokversiering

De nokversiering is de perfecte serre accessoire om de look en feel van een Victoriaanse serre te maken. De nokversiering is beschikbaar voor de Four Seasons en Prestige serres en in verschillende lengtes.