Serre accessoires

Serre accessoires

Ontdek de serre-accessoires van Gardenmeister die je zowel aan de binnen- als buitenkant van je serre kunt monteren. Van een doeltreffende regenpijp voor optimale afwatering tot een (automatische) raamopener om de temperatuur eenvoudig te reguleren. Versterk de basis met een solide fundering, bescherm je serre tegen felle zon met een handig schaduwdoek, voeg een vleugje Victoriaanse klasse toe met nokversiering of kies een van de andere handige accessoires. Gebruik de "Type" filter om te zien welke serre-accessoires bij uw serre passen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 42

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
  1. Fundering voor Serre Foreststar 100 aluminium
    Fundering voor Serre Foreststar 100 aluminium
    Speciale prijs € 59 Normale prijs € 130
  2. Fundering voor Serre Foreststar 400 aluminium
    Fundering voor Serre Foreststar 400 aluminium
    Speciale prijs € 59 Normale prijs € 145
Pagina
per pagina
Serre accessoires

 

Gardenmeister serre-accessoires

De Gardenmeister serre accessoires zijn serre onderdelen die uw serre duurzaam in gebruik maken. Deze producten zijn niet noodzakelijk in elke situatie, alleen indien u rekening moet houden specifieke weersomstandigheden, ondergrond of voorkeur.

 

Gardenmeister fundering serre

De fundering van een serre verankert de serre in de grond. Een stevige fundering zorgt ervoor dat je serre letterlijk tegen een (wind)stootje kan. Gardenmeister heeft voor de Foreststar serres, 2 kleuren fundering beschikbaar: antraciet en groen. Bij de Foreststar 200 behoort een grijze aluminium kleur voor de fundering ook tot een optie. De Four Seasons en Prestige serres hebben een aluminium fundering in antraciet.

 

Gardenmeister automatische raamopener

De automatische raamopener voor de serre is een knap staaltje techniek. Zodra de temperatuur in de kas oploopt, duwt deze automatische raamopener het raam van uw kas voorzichtig open en het raam sluit zich weer wanneer het in de kas kouder wordt.

 

Gardenmeister regenpijp

De kunststof regenpijp is geschikt voor de Foreststar serres. Met de regenpijp wordt het regenwater afgevoerd richting de bodem. De regenpijp eindigt een stukje boven de grond zodat u het regenwater weer op kunt vangen en kunt gebruiken in de kas. Zeer ecologisch!

 

Gardenmeister Schaduwdoek

Het polyester schaduwdoek van Gardenmeister beschermt uw serre tegen de zon in de zomerdag als de temperaturen hoog kunnen oplopen. Het schaduwdoek is beschikbaar voor de serres uit de Prestige en Four Seasons serie. Ze zijn in verschillende maten beschikbaar.

 

Gardenmeister Nokversiering

De nokversiering is de perfecte serre accessoire om de look en feel van een Victoriaanse serre te maken. De nokversiering is beschikbaar voor de Four Seasons en Prestige serres en in verschillende lengtes.