Fundering

De fundering van een serre voorkomt verzakking en verankert de serre in de grond. Gardenmeister heeft voor de Foreststar serres, 2 kleuren fundering beschikbaar: antraciet en groen. Bij de Foreststar 200 hoort een grijze aluminium kleur ook tot een optie voor de fundering. Four Seasons en Prestige serres hebben een fundering in antraciet. Gebruik de filter "Type" om te zien welke tuinkas accessoires bij uw tuinkas passen.

Fundering

 

Wat is een serre fundering?

Een fundering is een basis waarop u een serre plaatst. Een serre wordt op een fundering gebouwd om verzakking te voorkomen. Een fundering dient altijd waterpas op een ondergrond geplaatst te worden. Met de hedendaagse grilligheid van het weer is het verstandig om een serre goed te verankeren aan een fundering (dus voor extra stevigheid) en/of in de grond.

 

Lees onze blog over funderingen van een serre.

 

Aluminium fundering voor een serre van Gardenmeister

Gardenmeister heeft voor al zijn serres een bijpassende aluminium fundering beschikbaar. Een fundering van Gardenmeister is een aluminium frame dat u onder de serre plaatst. Deze stevige fundering wordt niet standaard met een serre meegeleverd en moet u los bestellen. U kiest voor een fundering voor uw serre als uw serre in een zachte ondergrond zoals zand of gras wordt geplaatst. Houd de serie (bijvoorbeeld Foreststar) en nummer (bijvoorbeeld 100 of 200) van uw serre bij de hand om de juiste fundering te kiezen. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar.

 

Zelf een fundering voor een serre maken

U kunt ervoor kiezen om zelf een fundering te maken om uw serre op te plaatsen. Ook als u ervoor kiest om niet de fundering van Gardenmeister te bestellen, is het belangrijk dat de ondergrond voor de serre waterpas is. U kunt uw terras als fundering gebruiken of zelf maken met straatwerk (tegels, klinkers of stenen), beton of met houten funderingsbalken.