Raamopener

Op zonnige dagen kan het erg warm worden in uw glazen serre. Dan is een raampje openzetten een ideale manier om de temperatuur en ventilatie in de serre te optimaliseren. Ventileren is namelijk van levensbelang in een kas. Hierdoor groeien planten en bloemen beter. Door een automatische raamopener te bevestigen gaat het raam automatisch open en weer dicht wanneer nodig. Hierdoor hoeft u zelf niet steeds in de buurt te zijn om zorg te dragen voor de ventilatie van uw serre.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Raamopener


Hoe werkt een automatische raamopener?

In de cilinder van de Jimmy at Work automatische raamopener zit vloeistof die uitzet wanneer de temperatuur oploopt. Zodra de temperatuur zakt, koelt de vloeistof weer af en zakt de raamuitzetter weer. Hierdoor gaat het raam weer zachtjes dicht gaat.


Hydraulische raamopener

Zelfs zonder stroom kunt u met de automatische raamopener van Jimmy at Work uw kas eenvoudig beluchten. De olie in de cilinder reageert op temperatuurschommelingen waardoor de raamuitzetter vanzelf uitschuift maar zodra het weer afkoelt ook weer in elkaar schuift.


Automatische raamopener kopen?

Naast serres vindt u bij Jimmy at Work ook veel serre accessoires zoals automatische raamopeners, schaduwdoeken en nokversieringen. Allemaal afgestemd op uw serre. Ook plantenrekken voor in uw serre vindt u bij Jimmy at Work. Wilt u graag weten welke accessoires u nodig heeft om uw serre optimaal te gebruiken? Neem dan contact op met de tuinspecialisten van Jimmy at Work. Zij helpen u graag met het adviseren en uitzoeken van serre benodigdheden. Naast advies per telefoon of mail bent u ook van harte welke in onze showroom. Neem contact op met de klantenservice om een afspraak te maken.