Regenpijp

Regenpijpen zijn essentieel bij serres. Door een regenpijp te bevestigen aan uw serre voorkomt u wateroverlast rondom de kas. Met de regenpijp wordt het regenwater van het dak opgevangen en naar beneden geleidt.

Om regenwater op te vangen is het verstandig om regenpijpen te bevestigen aan uw serre. Hierdoor kunt u eenvoudig hemelwater opvangen dat van het dak afstroomt in bijvoorbeeld een regenton of emmer. Het opgespaarde water kan dan weer in de moestuin of kas gebruikt worden.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Regenpijp

 

Hoe kan ik een regenpijp aan de goot van mijn kas maken?

De regenpijpen van Jimmy at Work zijn geschikt voor de Gardenmeister Foreststar serres en eenvoudig te bevestigen aan de dakgoot van onze serres. Heeft u hulp nodig met het bevestigen van de regenpijp? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij leggen u graag uit hoe u de regenpijp aan de goot van uw serre vastmaakt.

 

Regenton aan regenpijp

Door een regenton met een regenpijp te combineren, kan er veel water opgevangen worden dat later weer hergebruikt kan worden in de serre. Regenwater is het beste water voor uw planten. Het heeft de juiste temperatuur en is meestal zachter dan leidingwater. Alle tips om optimaal gebruik te maken van uw serre en serre accessoires leest u in ons blog.

 

Regenpijp voor serre kopen

Bent u op zoek naar een passende regenpijp voor uw serre? Of wilt u meer weten over welke kweekkastje of serre u het beste kunt kopen? Neem dan contact op met de tuinspecialisten van Jimmy at Work. Zij adviseren u graag. Naast advies per telefoon of mail bent u ook van harte welke in onze showroom. Neem contact op met de klantenservice om een afspraak te maken.