Schaduwdoek

Schaduwdoek

In de zomer kan je serre behoorlijk opwarmen. Gelukkig biedt een schaduwdoek de ideale oplossing. Het houdt de zon buiten en beschermt je planten tegen uitdroging en verbranding. Om de temperatuur in je serre te reguleren zijn er diverse opties, maar de meest doeltreffende is een schaduwdoek aan de buitenkant van je serre. Hierdoor blijft de meeste warmte buiten en voorkom je verbranding en uitdroging van je kostbare planten en gewassen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Schaduwdoek

 

Wanneer heb ik een schaduwdoek voor mijn serre nodig?

In de meeste gevallen heeft u alleen schaduwdoek nodig als u een glazen serre heeft. De polycarbonaat serres van Jimmy at Work zijn zo ontwikkeld dat er al een natuurlijke zonfilter in de kunststof platen zit zodat de felste zon niet tot op de bloemen en planten in de serre kan komen. Door deze isolatiewaarde van de polycarbonaat is er eenvoudig een optimaal kweekklimaat te creëren in het een serre polycarbonaat.

 

Schaduwdoek aan buitenkant of binnenkant van de kas?

Het meest efficiënt is om de zon buiten de kas te weren en daarom dus het schaduwdoek aan de buitenkant te bevestigen. Een doek aan de binnenzijde kan ook, maar houdt er dan rekening mee dat dat dit ten nadele kan zijn van uw eigen beweegruimte binnen in de kas. Daarom adviseert Jimmy at Work om het schermdoek aan de buitenzijde te bevestigen.

 

Waar plaats ik mijn serre met schaduwdoek?

Om de beste resultaten te krijgen is het belangrijk om de kas op de juiste plek te plaatsen. In ons blog vertellen we u alles over waar u rekening mee moet houden met het plaatsen van een serre.

 

Schaduwdoek kas kopen?

Bent u op zoek naar een efficiënte manier van zonwering voor uw serre? Of wilt u meer weten over onze schaduwdoeken? Neem dan contact op met de tuinspecialisten van Jimmy at Work. Zij helpen u graag met het adviseren en uitzoeken van uw schaduwdoek. Naast advies per telefoon of mail bent u ook van harte welke in onze showroom. Neem contact op met de klantenservice om een afspraak te maken.