Serre inrichting

Voor de inrichting van uw Gardenmeister serre bestelt u een oppottafel, kweektafel, kweekrek en/of plantenrek voor een praktische serre inrichting. Gebruik een oppottafel in uw serre voor het oppotten van planten, zaden en stekken. Het kweekrek is handig als u gebruik wilt maken van de hoogte in uw kas en met de plantenrekken richt u uw serre overzichtelijk in of zijn te gebruiken voor opslag. De plantenrekken hebben verschillende dieptes en lengtes. Gebruik de filter "Type" om te zien welke producten in uw serre passen.

Serre inrichting


Gardenmeister serre inrichting

U heeft een serre bestelt van Gardenmeister en nu komt de volgende stap: de serre inrichting. Het is belangrijk om vooraf te bedenken waarvoor u de kas gebruikt. Wilt u sierplanten laten overwinteren of opkweken, gaat u kruiden, groente en/of fruit kweken? Pas de serre inrichting aan op uw wensen en maak een selectie uit het uitgebreide assortiment plantenrekken. Gebruik de filter om te zien welke producten bij uw Prestige, Foreststar, Four seasons, Orangerie of Royal Park


Gardenmeister kweekrek voor Foreststar serre

Indien u slim gebruik wilt maken van de hoogte in uw serre, dan kiest u voor het kweekrek van aluminium voor in uw Foreststar serre. Dit rekt draag tot 30 kg en is 126 cm lang. Veel ruimte voor uw bloempotten!


Gardenmeister universele oppottafels

De oppottafels van Gardenmeister zijn universeel en passen in alle serres van Gardenmeister. U kiest voor de verrijdbare antraciete oppottafel met wielen of voor de aluminium oppottafel met 3 verdiepingen. Kies wat bij u wensen past.


Gardenmeister Plantenrekken

Met de plantenrekken van Gardenmeister richt u uw kas praktisch in en heeft u meteen een prettige werkhoogte. De plantenrekken zijn van stevig en duurzaam aluminium. U heeft de keuze uit plantenrekken met verschillende lengtes en dieptes. Wij adviseren om een plantenrek te selecteren die bij uw serie serre past. Gebruik de filter om de plantenrekken voor de serre Foreststar te selecteren. De Plantenrekken Premium zijn geschikt voor de inrichting van serres Prestige, Four Seasons, Orangerie, Royal Park.