Oppottafel

Oppottafel

Een oppottafel is ideaal om op een fijne werkhoogte planten, bloemen en kruiden om te potten in een andere bloempot. In de praktijk wordt een oppottafel ook gebruikt als tuinwerktafel of als decoratieve plantentafel op het terras of balkon.

Wat is een oppottafel?

Een oppottafel is een werkblad voor het zaaien en uitplanten van bloemen, planten en kruiden.

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Oppottafel
Het tafelblad bestaat uit een blad met 3 opstaande randen. Hierdoor blijft potgrond en ander materiaal eenvoudig op de oppottafel liggen.

Oppottafel gebruiken

Een oppottafel staat vaak in of bij een serre. Een oppottafel is dus een echte werktafel om met planten bezig te zijn. Tegenwoordig worden oppottafels ook decoratief gebruikt. Door het tafelblad vol te zetten met bloempotten met planten en bloemen erin heeft u snel een vrolijke gekleurde bloemenomgeving. Ideaal voor kleine ruimtes zoals balkons, terras en patio’s. Ook worden oppottafels ook vaak gebruikt om een lege muur aan te kleden.


Oppottafel zelf maken

Waarom zou u een oppottafel zelf maken als u voor hetzelfde geld ook een kant en klare oppottafel kunt kopen. Door uw kant en klare oppottafel bij Jimmy at Work te bestellen kunt u meteen aan de slag met bloemen en planten zonder eerst nog zelf een oppottafel te moeten maken.


Oppottafel op wielen

Heeft uw oppottafel geen vaste plek? Dan is een oppottafel op wielen ideaal! Deze is gemakkelijk te verplaatsen, ook wanneer er potten en planten opstaan. Ontdek de stevige oppottafel op wielen van Jimmy at Work.


Oppottafel aanbieding

Binnen het assortiment van Jimmy at Work zijn er altijd oppottafels verkrijgbaar. Hou onze website in de gaten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aanbieding.