Plantenrek

Voor een complete serre-inrichting is een plantenrek onmisbaar. Hiermee werk je niet alleen met planten in de volle grond, maar ook op comfortabele werkhoogte. Onze stevige metalen plantenrekken kunnen tot 30 kg dragen, waardoor je serre efficiënt wordt benut. Kies het juiste plantenrek voor jouw kas uit onze verschillende maten in diepte en lengte. Met behulp van de "Type" filter selecteer je eenvoudig het passende plantenrek voor jouw specifieke serretype.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Plantenrek

 

Metalen plantenrek

Het metalen plantenrek van Gardenmeister is zeer geschikt om planten op te zetten in uw serre. Het metaal is erg sterk en draagt met gemak tot 30 kg. U kunt de plantenrekken ook gebruiken om planten te verpotten. Aluminium is onderhoudsvriendelijk want de overtollige aarde veegt u gemakkelijk weg.

 

Plantenrek voor buiten in de tuinkas kopen?

Koop een plantenrek voor in uw serre als u uw planten buiten wilt laten overwinteren in de serre. Een plantenrek van Gardenmeister wordt op hoogte gemonteerd aan het frame van de serre. Zo houdt u uw planten in de winter van de koude bodem.

 

Plantenbakken voor buiten

De plantenbak van Gardenmeister is een degelijk lichtgewicht. Het is een bloembak van stalen platen. De stalen platen kunnen tegen een stootje, maar wegen ook niet veel. Hierdoor is de plantenbak (leeg uiteraard) makkelijk te verplaatsen, zowel in de serre, maar ook buiten op het terras of in de tuin.

 

Plantenbak op poten voor buiten

De plantenbak van Gardenmeister wordt veel gebruikt om een wand of muur te verfraaien. Doordat de plantenbak op poten staat, zaait u planten op een prettige hoogte en is de bloembak gemakkelijk te verzetten. In het midden van de metalen plantenbak zit een gat voor afwatering.