Serre polycarbonaat

Een serre polycarbonaat kent vele voordelen. Polycarbonaat is praktisch onbreekbaar en licht. De tunnels in de polycarbonaatplaten zorgen voor een hoge isolatiewaarde en beschermt de inhoud van de serre tegen verbranding door de zon. Met een serre polycarbonaat is een warmtebesparing van bijna 40% ten opzichte van een glazen serre bereikbaar.

De serres polycarbonaat van Jimmy at Work zijn allemaal uitgevoerd met 4 mm of 8 mm polycarbonaat. Dat is niet alleen ontzettend praktisch, maar ook stevig, duurzaam en UV-bestendig.

Serre polycarbonaat


Voordelen Serre Polycarbonaat

Polycarbonaat is enorm geschikt voor kunststof serres. Binnen het assortiment serres polycarbonaat zijn er kassen met diverse diktes polycarbonaat verkrijgbaar. Een kunststof serre van Jimmy at Work is altijd uitgevoerd met hoogwaardig polycarbonaat. Dit stevige kunststof is bijzonder sterk, licht van gewicht en biedt optimale veiligheid in en om de serre.


Serre klein of toch een serre groot

Of u nu op zoek bent naar een grote of kleine kunststof serre. Bij Jimmy at Work vindt u een groot assortiment kleine en grote serres. Daarom is uw serre kopen bij Jimmy at Work altijd een goed idee. U vindt hier de mooiste kunststof serres voor een scherpe prijs. Voor ieder budget is er een serre Polycarbonaat van een hoge kwaliteit beschikbaar.


Serre met 4 mm polycarbonaat

Onze mini kassen Foreststar Polycarbonaat zijn gemaakt van 4 mm polycarbonaat. Door de goede isolerende werking van deze kunststof platen in de serre is er eenvoudig een constante temperatuur in de kas te verkrijgen. Hierdoor is ook een langer kweekseizoen geen probleem. Doordat het polycarbonaat ook nog eens praktisch onbreekbaar is, heeft u een veilige serre polycarbonaat voor mens, dier en plant.


Serre met 8 mm polycarbonaat

Wilt u liever een serre met 8 mm polycarbonaat dan heeft Jimmy at Work de Serre Prestige Polycarbonaat en de Serre Four Seasons Polycarbonaat in het assortiment. De extra hoge wanden zorgen voor meer bewegingsvrijheid ten opzichte van de Foreststar kassen. Naast een luxe uitstraling biedt het 8 mm polycarbonaat in deze serres bescherming tegen UV-stralen. Deze stralen kunnen een negatieve invloed hebben op de groei van de bloemen, fruit en groente in de serre. De uitstekende isolatiewaarde van de dubbelwandige kunststof platen in de serre zorgen voor een optimaal klimaat. Hierdoor kan het kweekseizoen zowel aan de voorkant als aan de achterkant van het seizoen verschoven worden.

Door het Quick Smart Systeem, waarmee u de kunststof polycarbonaat platen in de serre bevestigt, kunt u eenvoudig het polycarbonaat plaatsen. Dit onfeilbare systeem om het polycarbonaat te plaatsen in de aluminium serre is vele malen sterker en gebruiksvriendelijker dan bij andere aanbieders. Dit bespaart u veel opbouwtijd. En in geval van schade is een reparatie door middel van het Quick Smart System snel en eenvoudig uitgevoerd.


Serre Polycarbonaat kopen?

Wilt u graag een polycarbonaat serre kopen maar weet u niet precies welke de beste voor uw tuin is? Of zou u graag eerst de serre polycarbonaat in het echt willen zien? Het Quick Smart Systeem zelf ervaren? Dat kan! In de showroom van Jimmy at Work kunt u op uw gemak alle serres komen bekijken. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag met het kiezen van de juiste serre. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.