Fietsenstalling

De metalen fietsenstallingen van Jimmy at Work bieden opbergruimte voor meerdere fietsen. Doordat de fietsenstalling afsluitbaar zijn staan ze ook nog eens veilig opgeborgen.

Rockford fietsenstallingen zijn enorm praktisch door de openslaande dubbele deuren zodat u alle ruimte heeft om uw fiets te stallen of te pakken. Het fietsenrek in de fietsenberging zorgt voor het handig stallen en voorkomt het omvallen van de fietsen. Met deze stijlvolle fietsenstalling in de tuin of voortuin staan uw fietsen nooit meer weer en wind.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Fietsenstalling

Wat is een fietsenstalling?

Een fietsenstalling is een al dan niet overdekte bewaarplaats voor één of meerdere fietsen. Bij Jimmy at Work vindt u enkel afsluitbare overdekte fietsenstallingen van metaal. Deze robuuste fietsenstallingen met een luxe uitstraling beschermen uw fiets tegen weer, wind en diefstal.

Waarom kiezen voor een fietsenstalling?

Door de fiets tijdens het stallen te beschermen tegen weer en wind voorkomt u slijtage en materiaalschade. Een afsluitbare fietsenstalling in de tuin voorkomt ook nog eens diefstal. Daarnaast ziet het er opgeruimd uit als alle fietsen netjes in het fietsenhok staan in plaats van door de tuin, op de oprit of stoep zwerven.

Lage fietsenberging voortuin

Doordat de fietsenstallingen uit het assortiment van Jimmy at Work relatief laag zijn kunt deze ook in uw voortuin plaatsen. Combineer het eventueel met een bijpassende containerombouw voor een strakke, luxe look in uw voortuin.

De gevolgen van fietsen buiten stallen

Een fiets die permanent buiten staat, gaat aanzienlijk minder lang mee. Zeker een e-bike en (elektrische) bakfietsen hebben veel te lijden als ze in weer en wind gestald staan. De bewegende onderdelen, fietsketting en de elektronica van fietsen hebben het zwaar te verduren als ze niet in een overdekte fietsenstalling staan.

Is een fietsenstalling een bijgebouw?

Ja, vanwege de afmetingen valt een fietsenstalling onder een bijgebouw. Deze kunt u over het algemeen zonder vergunning of melding plaatsen in uw tuin. Wilt u zeker weten of dat ook geldt voor uw gemeente? Neem dan contact op met uw eigen gemeente.

Hoe groot moet een fietsenschuur zijn?

De afmeting van een fietsenschuur of fietsenstalling is afhankelijk van hoeveel fietsen u wilt plaatsen. Jimmy at Work heeft fietsenstallingen in het assortiment voor 3 fietsen maar ook een grotere fietsberging die geschikt is voor 4 fietsen. Beide fietsenstallingen worden geleverd incl. fietsenrek voor relatief 3 of 4 fietsen.

Fietsenstalling kopen

Bent u op zoek naar en betaalbare fietsenstalling voor in uw tuin? Of wilt u meer weten over welke fietsenstalling u het beste kunt kopen? Of wilt u graag onze producten eerst in het echt zien? Dat kan! In onze gloednieuwe showroom kunt u op uw gemak het gehele assortiment komen bekijken. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag met het kiezen van de juiste producten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.