Kunststof tuinhuis

Een kunststof tuinhuis is de perfecte opslagplaats voor al w tuingereedschap, fietsen, bolderkarren en scooters. Bij Jimmy at Work vindt u altijd een kunststof tuinhuis dat bij uw tuin en wensen past doordat we een groot assortiment tuinhuisjes hebben.

Natuurlijk kunt u ook uw tuinkussen en vouwstoelen opbergen in een kunststof tuinhuis. Het grote voordeel van een kunststof tuinhuis is dat deze eenvoudig op te bouwen is. Daarnaast zijn deze tuinhuisjes ook nog eens onderhoudsvrij.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Kunststof tuinhuis


Kunststof tuinhuis

Een Rockford kunststof tuinhuis is een onderhoudsvrij tuinhuis met een dubbele deur. Hierdoor kunt u eenvoudig in en uit het tuinschuurtje om spullen te pakken of op te bergen. Een kunststof tuinschuurtje van Rockford staat is gemaakt van hoogwaardig, onderhoudsvrij kunststof. Door de antraciet kleur krijgt dit tuinhuis een luxe uitstraling.


Optimale beweging- en opbergmogelijkheden

Naast een dubbele deur hebben de kunststof Rockford tuinhuisjes hoge zijwanden en een hoge nok. Hierdoor geven de Rockford kunststof tuinhuisjes optimale beweging- en opbergmogelijkheden. Ook zijn deze tuinberging uitgevoerd met een raam en ventilatiegaten. Perfect dus om tuingereedschap, tuinkussens of fietsen op te bergen.


Berging voor in de tuin? Kies voor een Rockford tuinhuis

Rockford tuinhuisjes zijn er in diverse afmetingen.

Wilt u graag een kunststof tuinhuis kopen maar weet u nog niet precies welk tuinhuis of berging het beste bij uw wensen past? Of zou u graag eerst het kunststof tuinhuis in het echt willen zien? Dat kan!

In de Jimmy at Work showroom kunt u vrijblijvend en zonder afspraak op uw gemak alle tuinhuisjes, zowel kunststof als metaal, komen bekijken. Wilt u liever op afspraak de showroom bezoeken? Dat kan natuurlijk ook. Door een afspraak te maken via de klantenservice kunt u het gehele assortiment van Jimmy at Work bezichtigen en zorgen we dat er een medewerker voor u beschikbaar is die al uw vragen kan beantwoorden. Neem contact op met de klantenservice en onze medewerkers helpen u graag om bij uw wensen het beste tuinhuis te vinden.