Tuinkamer accessoires

De tuinkamer accessoires van Gardenmeister zijn tuinkamer onderdelen die u aan de buiten- of binnenkant monteert. Met deze tuinkamer accessoires geniet u het langst van uw tuinkamer: een (automatische) raamopener om de temperatuur te regelen, fundering voor een stevige verankering, nokversiering voor een Victoriaanse look, tape voor heldere polycarbonaat platen en terrasverwarming. Gebruik de filter "Type" om te zien welke tuinkamer accessoires bij uw tuinkamer passen.

Tuinkamer accessoires


Gardenmeister tuinkamer accessoires

De Gardenmeister tuinkamer accessoires zijn tuinkamer onderdelen die uw tuinkamers duurzaam in gebruik maken. Deze producten zijn niet noodzakelijk in elke situatie, alleen indien u rekening moet houden specifieke weersomstandigheden, ondergrond of voorkeur.


Gardenmeister fundering tuinkamer

De fundering van een tuinkamer verankert de tuinkamer in de grond. Een stevige fundering zorgt ervoor dat je tuinkamer letterlijk tegen een (wind)stootje kan.


Gardenmeister automatische raamopener

De automatische raamopener voor de tuinkamer is een knap staaltje techniek. Zodra de temperatuur in de tuinkamer oploopt, duwt deze automatische raamopener het raam van uw tuinkamer voorzichtig open en het raam sluit zich weer wanneer het in de tuinkamer kouder wordt.


Gardenmeister Nokversiering

De nokversiering is de perfecte tuinkamer accessoire om de look en feel van een Victoriaanse tuinkamer te maken.


Terrasverwarming in een tuinkamer

De infrarood terrasverwarming is te gebruiken voor het snel verwarmen van uw tuinkamer. Zo kunt u ook als het buiten kouder wordt of sterk afkoelt, een aangename temperatuur creëren in uw tuinkamer. Geniet langer van het buitenleven met de terrasverwarmer van Jimmy at Work.