Fundering

Fundering

Ontdek onze duurzame tuinkamerfunderingen die essentieel zijn om verzakking te voorkomen en je tuinkamer stevig te verankeren. Deze funderingen bieden de nodige stabiliteit en bescherming voor jouw tuinkamer. Investeer in de toekomst van je groene ruimte met onze hoogwaardige funderingen. Gebruik het handige "Type" filter om de juiste fundering te vinden die perfect bij jouw tuinkamer past.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Fundering

 

Wat is een tuinkamer fundering?

Een fundering is een basis waarop u een tuinkamer plaatst. Een tuinkas wordt op een fundering gebouwd om verzakking te voorkomen. Een fundering dient altijd waterpas op een ondergrond geplaatst te worden. Met de hedendaagse grilligheid van het weer is het verstandig om een tuinkas goed te verankeren aan een fundering (dus voor extra stevigheid) en/of in de grond.

 

Aluminium fundering voor een tuinkamer van Gardenmeister

Gardenmeister heeft voor al zijn tuinkamers een bijpassende aluminium fundering beschikbaar. Een fundering van Gardenmeister is een aluminium frame dat u onder de tuinkamer plaatst. Deze stevige fundering wordt niet standaard met een tuinkas meegeleverd en moet u los bestellen. U kiest voor een fundering voor uw tuinkamer als uw tuinkamer in een zachte ondergrond zoals zand of gras wordt geplaatst.

 

Zelf een fundering voor een tuinkamer maken

U kunt ervoor kiezen om zelf een fundering te maken om uw tuinkamer op te plaatsen. Ook als u ervoor kiest om niet de fundering van Gardenmeister te bestellen, is het belangrijk dat de ondergrond voor de tuinkamer waterpas is. U kunt uw terras als fundering gebruiken of zelf maken met straatwerk (tegels, klinkers of stenen), beton of met houten funderingsbalken.