Raamopener

Op zonnige dagen kan het erg warm worden in uw glazen tuinkamer. Dan is een raampje openzetten een ideale manier om de temperatuur en ventilatie in de tuinkamer te optimaliseren. Verse luchttoevoer is ook in een tuinkamer belangrijk. Door een automatische raamopener te bevestigen gaat het raam automatisch open en weer dicht wanneer nodig. Hierdoor hoeft u zelf niet steeds in de buurt te zijn om zorg te dragen voor de ventilatie van uw tuinkamer.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Raamopener


Hoe werkt een automatische raamopener?

In de cilinder van de Jimmy at Work automatische raamopener zit vloeistof die uitzet wanneer de temperatuur oploopt. Zodra de temperatuur zakt, koelt de vloeistof weer af en zakt de raamuitzetter weer. Hierdoor gaat het raam weer zachtjes dicht.


Hydraulische raamopener

Zelfs zonder stroom kunt u met de automatische raamopener van Jimmy at Work uw kas eenvoudig beluchten. De olie in de cilinder reageert op temperatuurschommelingen waardoor de raamuitzetter vanzelf uitschuift, maar zodra het weer afkoelt ook weer in elkaar schuift.


Wilt u graag weten welke accessoires u nodig heeft om uw tuinkamer optimaal te gebruiken? Neem dan contact op met de tuinspecialisten van Jimmy at Work. Zij helpen u graag met het adviseren en uitzoeken van tuinkamer benodigdheden. Naast advies per telefoon of mail bent u ook van harte welke in onze showroom. Neem contact op met de klantenservice om een afspraak te maken.