Verwarming

De infrarood terrasverwarmer van Jimmy at Work maakt de inrichting van uw tuinkamer helemaal af. Deze infrarood terrasverwarming is veilig, te gebruiken voor het snel verwarmen van uw tuinkamer. Zo kunt u ook als het buiten kouder wordt in een aangename temperatuur met uw planten bezig zijn. De terras chauffage hangt u aan het plafond of aan de wand van de tuinkamer met de meegeleverde beugels, zo bespaart u veel ruimte. De terrasverwarming zet u aan en uit met een afstandsbediening.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Verwarming


Waarom een elektrische infrarood terrasverwarmer in mijn tuinkamer?

Een infrarood terrasverwarmer geeft stil én snel warmte af met een infraroodlamp. Doordat infraroodlampen objecten, personen, vloeren en wanden verwarmen is de gevoelstemperatuur vaak hoger dan bij andere terrasverwarmers. En een ander groot voordeel is dat je geen gas verbruikt en geen afvalstoffen produceert. Wist u dat infraroodstraling de bloedsomloop stimuleert?


Waarom een hangende terrasverwarmer?

Het allergrootste voordeel van een hangende terrasverwarmer is dat het veel ruimte bespaart. U kiest zelf, wat de beste plek is, om de terrasverwarming op te hangen: aan de wand of aan het plafond. Een staande terrasverwarmer plaatst u op de grond en kan daardoor in de weg staan.


Waarom een terrasverwarmer met afstandsbediening

Met de compacte afstandsbediening bij de hand bepaalt u zelf wanneer u de infrarood terrasverwarming aan of uit zet. En met een hangende terrasverwarmer aan het plafond is besturing vanuit de luie stoel wel zo prettig!


Terrasverwarming onder polycarbonaat?

Een infrarood terrasverwarming is ook geschikt voor onder polycarbonaatplaten. De tuinkamers van polycarbonaat van Jimmy at Work kunnen ook verwarmd worden met deze infrarood terrasverwarming. Lees bij het installeren goed de instructies door.