Terrasverwarming

Geef de finishing touch aan je tuinkamer met de infrarood terrasverwarmer van Jimmy at Work. Deze veilige verwarming verwarmt je tuinkamer snel en comfortabel, zodat je zelfs bij kouder weer in een aangename omgeving kunt relaxen of met je planten kunt werken. Monteer de terrasverwarmer eenvoudig aan het plafond of aan de wand met de meegeleverde beugels, wat ruimte bespaart. Schakel de verwarming gemakkelijk aan en uit met de afstandsbediening. Creëer een gezellige plek in je tuinkamer en geniet het hele jaar door.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Terrasverwarming

 

Waarom een elektrische infrarood terrasverwarmer in mijn tuinkamer?

Een infrarood terrasverwarmer geeft stil én snel warmte af met een infraroodlamp. Doordat infraroodlampen objecten, personen, vloeren en wanden verwarmen is de gevoelstemperatuur vaak hoger dan bij andere terrasverwarmers. En een ander groot voordeel is dat je geen gas verbruikt en geen afvalstoffen produceert. Wist u dat infraroodstraling de bloedsomloop stimuleert?

 

Waarom een hangende terrasverwarmer?

Het allergrootste voordeel van een hangende terrasverwarmer is dat het veel ruimte bespaart. U kiest zelf, wat de beste plek is, om de terrasverwarming op te hangen: aan de wand of aan het plafond. Een staande terrasverwarmer plaatst u op de grond en kan daardoor in de weg staan.

 

Waarom een terrasverwarmer met afstandsbediening

Met de compacte afstandsbediening bij de hand bepaalt u zelf wanneer u de infrarood terrasverwarming aan of uit zet. En met een hangende terrasverwarmer aan het plafond is besturing vanuit de luie stoel wel zo prettig!

 

Terrasverwarming onder polycarbonaat?

Een infrarood terrasverwarming is ook geschikt voor onder polycarbonaatplaten. De tuinkamers van polycarbonaat van Jimmy at Work kunnen ook verwarmd worden met deze infrarood terrasverwarming. Lees bij het installeren goed de instructies door.