Orangerie

Orangerie

Ontdek de Gardenmeister Orangerie tuinkamer: jouw ideale ontspanningsruimte en kweekomgeving voor bloemen en planten. Met hoge zijwanden, dubbele openslaande deuren en een solide boxconstructie biedt de Orangerie een panoramisch uitzicht. Geniet van het comfort van stevig veiligheidsglas en polycarbonaatpanelen. Transformeer je tuin met deze rustige en functionele oase.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Orangerie

 

Tuinkamer Orangerie

De Gardenmeister Orangerie is een prachtig afgewerkte tuinkamer in een bijzonder model. In een Orangerie kunt u het hele jaar genieten van uw tuin. Doordat een tuinkamer winddicht is kunt u eventueel aangevuld met een verwarming, in alle seizoenen heerlijk vertoeven in uw Orangerie en genieten van uw tuin zonder dat het weer van invloed is.

Door de dubbele schuifdeur en de lage deurdrempel heeft u gemakkelijke toegang tot de Orangerie ook als u iets minder mobiel bent. En omdat deze tuinkamer voorzien is van zijwanden van 170 cm hoog is er volop bewegingsruimte. Plaats uw tuinset in de tuinkamer en geniet lekker van het buiten zijn met de voordelen van binnen.

Deze zwarte Orangerie van Gardemeister zijn prachtig afgewerkt met luxe hoekafwerkingen in een stevige boxconstructie. Mede daardoor heeft deze tuinkamer Orangerie een geheel eigen uitstaling, waarmee u de toon zet en zich onderscheidt met anderen. Om de look helemaal af te maken kunt u een victoriaanse nok bevestigen op uw tuinkamer.

 

Orangerie met veiligheidsglas

Bij Jimmy at Work zijn twee soorten Tuinkamer Orangerie verkrijgbaar. Al onze oranjerieën zijn voorzien van 4 mm veiligheidsglas. Al onze Orangerieën zijn voorzien van 4 mm veiligheidsglas in een luxe zwarte aluminium constructie. Door het unieke Quick Smart System zijn deze glazen panelen eenvoudig te bevestigen en zitten ze stevig in het frame waardoor het kapotwaaien van een glaspaneel uit uw Orangerie praktisch onmogelijk is.

 

Orangerie met veiligheidsglas en polycarbonaat dak

Naast de glazen Orangerie vindt u bij Jimmy at Work ook een Orangerie met wanden van veiligheidsglas en een polycarbonaat dak. Het voordeel van deze gecombineerde Orangerie is dat er een natuurlijke zon- en warmtewering hierdoor aanwezig is.

De polycarbonaatplaten filteren namelijk het zonlicht waardoor het minder snel warm zal worden in uw tuinkamer. Op koude dagen kunt u de tuinkamer verwarmen met de bijbehorende infrarood verwarming. Deze kunt u los bijbestellen bij Jimmy at Work. Hierdoor kunt u het hele jaar bij wijze van spreken dag en nacht heerlijk vertoeven in uw tuinkas.

 

Tuinkamer gebruiken als tuinkas? Kan dat?

Natuurlijk kunt u deze tuinkamer ook gebruiken als tuinkas. Door de unieke vorm onderscheidt u zich van andere tuinkaseigenaren. Mede door de vorm en de hoge zijwanden heeft u veel kweek- en

bewegingsruimte in de Orangerie om lekker aan de slag te gaan. Door de dakramen is ventilatie en warmteregulatie geen enkel probleem.

 

Tuinkamer kopen

Een tuinkamer kopen is een aanschaf die u weloverwogen maakt. Daarom is goed advies erg belangrijk hierin. Op Jimmy at Work vind u heel veel informatie over diverse tuinkamers en hoe u een tuinkamer inrichten het beste kunt doen. Wilt u advies van een tuinkamer expert? Ook dat is mogelijk bij Jimmy at Work. Neem contact op met de klantenservice en onze medewerkers helpen u graag om bij uw wensen de beste tuinkamer te vinden. Ook kunt u in onze showroom de tuinkamers in het echt zien. Door een afspraak te maken via de klantenservice kunt u al onze tuinkamers en tuinkassen bezichtigen en zorgen we dat er een medewerker voor u beschikbaar is die al uw vragen kan beantwoorden.