Aluminium pergola

Aluminium pergola bij Jimmy at Work

Met een aluminium pergola kunt u eenvoudig een overkapping maken voor uw tuin of auto. Ook wordt een pergola veel gebruikt als overdekt terras.

De luxe aluminium pergola’s uit het assortiment van Jimmy at Work zijn voorzien van een weersbestendig, stevig aluminium frame voorzien van een antraciet poedercoating en verkrijgbaar in diverse maten zoals 3x3 meter, 3x4 meter en groter.

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Aluminium pergola

Diverse modellen Pergola

Bij Jimmy at Work hebben we twee soorten pergola’s. De pergola met lamellen en de pergola met (schaduw)doek. Onderstaand treft u een korte omschrijving van beide pergola’s aan.


Pergola met lamellen

Met de aluminium pergola met lamellen zet u een vrijstaande overkapping in uw tuin. Ook is de pergola met lamellen een ideale terras overkapping. Dankzij de lamellen heeft u de volledige controle over de hoeveelheid schaduw of zon u toe wil laten. Ook op minder mooie dagen kunt u gebruik maken van uw pergola. De lamellen overkapping zijn zowel met manuele of elektrisch bediening te bestellen bij Jimmy at Work.

Door de lamellen volledig te sluiten ontstaat er een waterdicht dak. Zo staat het tuinset of de BBQ altijd droog en kunt u altijd genieten van het buiten zijn. Daarnaast zijn de elektrische pergola’s met lamellen bij Jimmy at Work standaard uitgerust met LED-verlichting. Zo kunt u tot in de late uurtjes onder de pergola zitten. Koudere dagen en toch genieten onder uw pergola met lamellen? Hang een terrasverwarming op.

Pergola met doek

Ook deze aluminium pergola met doek is een mooie overkapping voor uw tuin of terras. Deze vrijstaande pergola is voorzien van een kwalitatief hoogwaardig, weer-en waterbestending schaduwdoek dat eenvoudig te bedienen is. Hierdoor kunt u een beschut hoekje in de tuin maken waar u lekker buiten kunt zitten. Net als de pergola met lamellen is de pergola met doek gemaakt van weersbestendig, stevig aluminium frame voorzien van een antraciet poedercoating en voorzien van een bijpassend antraciet polyester schaduwdoek.


Pergola zonwering

Door te kiezen voor een pergola met lamellen of een pergola met schaduwdoek heeft u altijd een overkapping waarbij uw zelf eenvoudig kunt bepalen hoeveel zon en schaduw u wenst. Een lamellen overkapping is volledig waterdicht wanneer deze helemaal geschoten is. Een pergola met schaduwdoek is weer- en waterbestendig maar de kans is aanwezig dat er langs de zijkanten hemelwater sijpelt. Pergola zonwering voor de zijkanten creëert u met een bijpassend zonnescherm.


Pergola bouwpakket

U ontvangt dit pergola bouwpakket met een duidelijke werkomschrijving en de benodigde materialen daarmee kunt u eenvoudig zelf deze pergola maken. Het enige dat u in huis hoeft te hebben is een waterpas en een schroevendraaier of accuschroevendraaier. Vanwege de lengte van de profielen is het aan te bevelen om onze aluminium pergola met minimaal 2 personen op te bouwen.


Aluminium Pergola kopen

Bent u op zoek naar en betaalbare pergola voor in uw tuin of terras? Of wilt u meer weten over welke pergola u het beste kunt kopen? Neem dan contact op met de experts van Jimmy at Work. Zij helpen u graag met het adviseren en uitzoeken van uw pergola. Naast advies per telefoon of mail bent u ook van harte welkom in onze showroom. Neem contact op met de klantenservice om een afspraak te maken.