Carport

Een carport plaatsen brengt talloze voordelen met zich mee. Het biedt een handige oplossing voor het beschermen van jouw auto tegen de elementen. In de zomer blijft je auto koel en in de winter hoef je geen sneeuw te ruimen. Bovendien kun je tijdens regenbuien zonder nat te worden gemakkelijk spullen uit de auto halen. Kies voor het comfort en de bescherming van jouw auto met een carport.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Carport

Carport Aluminium

Een carport van aluminium beschermt uw auto tegen verschillende weersinvloeden, stof en vuil zoals vogelpoep. Ook in de zomer biedt een carport een fijne oplossing. Het creëert een schaduwplek voor de auto, wat op hete zomerdagen zeker geen overbodige luxe is! De aluminium carports van Jimmy at Work zijn betaalbaar, makkelijk op te bouwen en ontzettend stevig. Ook kunt u de carport gebruiken als terrasoverkapping.

Carport voor auto

In de meeste gevallen wordt een carport voor een auto gebruikt. Hierdoor staat uw auto altijd droog en in de schaduw. Maar een carport is voor meer doeleinden geschikt. Denk maar eens aan een fietsenstalling onder de carport. Ook zien we vaak dat er een container ombouw bij een carport wordt geplaatst.

Carport voor fietsen

Natuurlijk kunt u de carport voor meer gebruiken dan alleen maar om uw auto onder te stallen. Een carport uit het assortiment van Jimmy at Work is ook zeer geschikt als een carport voor fietsen te stallen.

Carport voor het huis

Hoewel veelal een carport voor het huis geplaatst wordt kan een carport ook heel veel gebruikersgemak geven door deze achter het huis, in de tuin te plaatsen. Zeker wanneer er een achteringang in de tuin is, biedt een carport de perfecte plek voor fietsen of het tuinset. Een carport aan huis is het meest voorkomend, maar een vrijstaande carport kan natuurlijk ook zeker als u deze gebruikt voor uw tuinset of de auto niet direct aan huis geparkeerd kan worden.

Carport voor garage

Een carport voor de garage is de meest voorkomende plaatsing van een carport. De overkapping grenst dan rechtstreeks aan de garage. Door een carport voor de garage te plaatsen op de oprit heeft u naast een mooie overkapping ook meteen een schaduwplek, die ook een gedeelte van het huis beschermt tegen weersinvloeden.

Carport zonder wanden

Een carport zonder wanden is de meest voorkomende carport. Een carport uit het aassortiment van Jimmy at Work is altijd zonder wanden. Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van de ruimte en heeft u volop bewegingsvrijheid onder de carport.

Carport zonder vergunning

In de meeste gevallen heeft u voor een carport geen vergunning nodig. Een carport valt conform de huidige woningwet in veel gevallen onder de vergunningsvrije bouwwerken net als een overkapping. Om zeker te weten of dit ook voor uw carport geldt, raden we aan om contact met uw gemeente op te nemen.

Carport bij garage

Naast het beschermen van de auto tegen weersinvloeden, hoeft u ook nooit meer door de regen iets uit te auto te pakken . In veel gevallen zorgt het er ook voor dat u in de winter de autoramen niet hoeft te krabben wanneer het vriest.

Carport 3 bij 5

Een carport van 3 bij 5 meter is ideaal om de meeste auto’s onder te stallen. Bij Jimmy at Work vindt u carports met diverse afmetingen. Zo is er altijd een carport die bij uw wensen past.

Carport als terrasoverkapping

Een carport als terrasoverkapping is altijd een goed idee. U gebruikt de carports als terrasoverkapping en kunt er prima uw tuinset onder zetten. Zo bent u niet meer afhankelijk van de weersverwachtingen om buiten te zitten. Door een terrasverwarming onder de carport als terrasoverkapping te hangen kunt u ook op frisse momenten heerlijk buiten zitten.

Waarom een carport

Een carport kopen geeft vele voordelen en mogelijkheden. Of u nu een carport gebruikt om uw auto te stallen of een carport als terrasoverkapping of fietsenstalling inzet. Van een carport zult u altijd gemak ervaren.

Hoe carport plaatsen

Een carport plaatsen is geen lastige klus. De carports uit het assortiment van Jimmy at Work worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en een duidelijke handleiding. Binnen een dag heeft u de carport gebruiksklaar.

Welke carport kiezen

Welke carport u kiest hangt af van de wensen die u heeft. Een carport kopen is ook afhankelijk van uw budget. Bij Jimmy at Work vindt u diverse carports en overkappingen. Zo hebben we diverse afmetingen en voor ieder budget een passende oplossing. De medewerkers van de klantenservice voorzien u graag van een goed en eerlijk advies om de juiste carport te kiezen. Neem gerust contact op!

Carport of Garage

Carport of garage? Wat is de beste keuze? In veel gevallen worden zowel een garage en carport geplaatst. Het voordeel van een garage is dat deze volledig afsluitbaar is. Door een carport met wanden te plaatsen wordt de ruimte meer beschut. Door zijwanden te plaatsen kunt u altijd op een later moment een carport dichtmaken. Handig om te weten wanneer u nog geen idee of u een carport met wanden wil of toch liever niet.

Carport kopen?

Bent u op zoek naar en betaalbare carport voor in uw tuin of terras? Of wilt u meer weten over welke carport u het beste kunt kopen? Neem dan contact op met de experts van Jimmy at Work. Zij helpen u graag met het adviseren en uitzoeken van uw carport. Naast advies per telefoon of mail bent u ook van harte welkom in onze showroom. Neem contact op met de klantenservice om een afspraak te maken.