Tuinhuis

Bent u op zoek naar een mooi tuinhuisje van kunststof of metaal? Dan bent u bij Jimmy at Work aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment aan metalen tuinhuisjes en kunststof tuinhuisjes van hoge kwaliteit. De afmetingen lopen zeer uiteen, gebruik de filter om te bepalen welk tuinhuis in uw tuin past. Deze tuinhuisjes zijn stuk voor stuk eenvoudig te monteren en zijn erg onderhoudsvriendelijk.

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tuinhuis


Kunststof en metalen tuinhuis kopen bij Jimmy at Work

In het assortiment van Jimmy at Work vindt u tuinhuisjes van kunststof en metaal. Deze tuinhuisjes zijn uitgevoerd in een mooie antraciet afwerking. Deze kleur (ral7016) geeft uw tuinhuis een tijdloze en luxe uitstraling. De tuinhuisjes uit het assortiment van Jimmy at Work zijn, afhankelijk van het type, voorzien van een enkele of dubbele afsluitbare deur, ventilatie en één of meerdere ramen.


Kunststof tuinhuis

Een kunststof tuinhuis is een onderhoudsvrij tuinhuis met een dubbele deur. Een kunststof tuinhuis is perfect om tuingereedschap of fietsen op te bergen. Deze onderhoudsvrije tuinhuisjes zijn voorzien van ventilatiegaten en een raam. Dankzij de hoge zijwanden en hoge nok geven de kunststof tuinhuisjes optimale beweging- en opbergmogelijkheden.


Metalen tuinhuis

Met een metalen tuinhuis heeft u een fijne opbergruimte in de tuin waar u eenvoudig spullen zoals fietsen, speelgoed en gereedschap in kunt opbergen. Een metalen tuinhuis van Rockford staat garant voor kwaliteit en comfort. Deze tuinhuisjes hebben een lage drempel en een afsluitbare deur. Door de antraciet kleur ontstaat er een luxe en moderne uitstraling. Daarnaast is een metalen tuinhuis uit de collectie van Jimmy at Work onderhoudsvrij en eenvoudig te monteren.

Bij Jimmy at Work kunt u een metalen tuinhuis kopen met een enkele deur. Ook hebben we tuinhuizen in het assortiment met een dubbele deur. De meeste van onze metalen tuinhuisjes zijn voorzien van ventilatierooster en een plexiglas bovenlicht zodat er altijd daglicht in het tuinhuis kan komen.


Tuinhuis kopen bij Jimmy at Work

Wilt u graag een tuinhuis kopen maar weet u nog niet precies welk tuinhuis het beste bij uw wensen past? Of zou u graag eerst het tuinhuis in het echt willen zien? Dat kan! In de Jimmy at Work showroom kunt u op uw gemak alle tuinhuisjes komen bekijken. Neem contact op met de klantenservice en onze medewerkers helpen u graag om bij uw wensen het beste tuinhuis te vinden. Ook kunt u in onze showroom alle tuinhuisjes in het echt zien. Door een afspraak te maken via de klantenservice kunt u het assortiment van Jimmy at Work bezichtigen en zorgen we dat er een medewerker voor u beschikbaar is die al uw vragen kan beantwoorden.