Over Jimmy at Work

Jimmy at Work is dé specialist in buitenbeleving. Jimmy at Work is een online specialist mét showroom. Door focus te houden op service en kwaliteit zijn we inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste Europese leveranciers van tuinartikelen zoals tuinkassen, tuinhuizen, pergola’s en overkappingen. Uiteraard vindt u bij Jimmy at Work ook heel veel accessoires en bijbehorende producten. Jimmy at Work onderscheidt zich door een uitgebreid assortiment met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo zorgen we ervoor dat iedereen optimaal kan genieten van het leven in de tuin. Of uw tuin nu groot of juist klein is. Zelfs op een balkon kunnen we een optimale tuinbeleving bieden.

Daarnaast worden de producten uit het assortiment van Jimmy at Work standaard geleverd met een duidelijke handleiding. En mocht het toch niet helemaal zelf lukken, dan helpen de experts van onze klantenservice u graag. Neem gerust contact met ze op voor advies over onze producten of hulp met het opbouwen van uw aankoop.


Waarom kiezen voor Jimmy at Work:

  • Jarenlange ervaring in de tuinbelevingsbranche
  • Actief in meerdere landen
  • Snelle levering
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Goede en ervaren klantenservice die u snel te woord staat
  • Losse onderdelen op voorraad
  • Producten zijn voorzien van een duidelijke handleiding
  • Alle producten staan in onze showroom
  • Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel

Showroom bezoeken zonder afspraak

Wilt u graag zelf de kwaliteit en opties van onze producten zien en beleven? Dat kan! Kom dan onze prachtige showroom bezichtigen. Hier kunt u, tijdens openingstijden, vrijblijvend binnenlopen en alle producten opgebouwd zien. Uiteraard helpen we u graag met het beantwoorden van uw vragen en het kiezen van het beste Jimmy at Work product bij uw wensen, eisen en budget.

Showroom bezoeken met afspraak

Door een afspraak te maken via de klantenservice kunt u het assortiment van Jimmy at Work op afspraak bezichtigen en zorgen we dat er een expert voor u beschikbaar is die al uw vragen over onze producten, onder het genot van een kopje koffie of thee, zal beantwoorden.

Vanwege de intensieve samenwerking met George at Work kunt u in de showroom ook terecht als u op zoek bent naar een werkbank, werkplaatsinrichting, kasten en lockers of andere producten voor een werkplaats.