Blog

Ontdek onze nieuwe serie metalen tuinhuizen Lagos: Duurzaam en stijlvol
Laden...

Ontdek onze nieuwe serie metalen tuinhuizen Lagos: Duurzaam en stijlvol

Ben jij net zo enthousiast als wij? Op het moment dat de Lagos tuinhuis bij ons is binnengekomen zijn we direct begonnen met opbouwen! Lees er alles over in deze blog.
Waar moet ik op letten bij het kopen van een metalen tuinhuis?
Header - Het bouwen en inrichten van uw serre
Laden...

Het bouwen en inrichten van uw serre

Optimaal gebruik maken van uw serre? Dat kan! In dit blog geven we u tips over het opbouwen en inrichten van uw nieuwe serre. Hiermee kunt u dan snel in de tuin aan het werk met het verbouwen van uw eigen groenten en planten.
Blog Bloemkool recepten
Laden...

Recepten met bloemkool uit eigen tuin

Bloemkool uit eigen tuin...... lekkerder is er bijna niet. Wat veel mensen niet weten is dat bloemkool een enorm veelzijdige groente is waar u alle kanten mee op kunt in de keuken. In dit artikel leest u diverse verrassende en veelzijdige recepten die allemaal ontzettend eenvoudig te bereiden zijn.
Header Combinatieteelt; Haal het beste uit uw moestuin
Laden...

Combinatieteelt; Haal het beste uit uw moestuin

Wanneer u de moestuin inricht voor het nieuwe seizoen wilt u natuurlijk het liefste een optimale opbrengst. Naast licht, vocht, bodem en ventilatie is het ook belangrijk dat er de juiste bestuiving plaats kan vinden. Door de groente in uw moestuin vlak bij elkaar te plaatsen draagt u eenvoudig bij aan meer biodiversiteit in uw moestuin en creëert u een gezonde omgeving en meer opbrengst van uw moestuin. Bovendien heeft u minder gif nodig en is uw moestuin opbrengst meer biologisch. Bij combiteelt kweekt men verschillende gewassen na en naast elkaar.
Tuinkalender juli
Laden...

Tuinklussen in juli

De meeste mensen met een tuin of moestuin tuinieren in hun vrije tijd. Dit kunnen de vrije uurtjes in de avond zijn om uw hoofd leeg te maken of de zaterdag samen met andere klusjes zoals de auto wassen. In juli kunt u het beste tuinieren in de vroege ochtend of in de avonduren. Overdag is het vaak te warm. In dit artikel vertellen we u alles over de tuinklussen in juli.

Header IJsheiligen en uw (moes)tuin
Laden...

IJsheiligen en uw (moes)tuin

Voor veel tuinliefhebbers is IJsheiligen ‘heilig’. De dag na IJsheiligen is voor veel groene vingers hét startsein om te zaaien en te planten in de volle grond. Waarom dit is en waar u rekening mee moet houden leggen we u uit in dit blog.

header blog carport kopen
Laden...

Checklist voor het kopen van een carport

U heeft besloten om een carport te plaatsen zodat uw auto beschermd wordt tegen weersinvloeden, vallende takken, hars uit bomen en vogelpoep. Welke carport is de beste? Welke carport past het beste bij uw wensen? Misschien twijfelt u nog tussen een garage of carport? Want is een carport een goedkoop alternatief voor een garage of wilt u het combineren?

Met deze checklist weet u zeker dat u de beste keuze maakt.

Word een met uw tuin blog
Laden...

Word een met uw tuin in een tuinkamer

De tuinkamer of tuinserre is de laatste tijd erg in opkomst en dat begrijpen wij als geen ander. Met een vrijstaande tuinkamer gaat u helemaal op in uw tuin en kunt u heerlijk genieten tussen het groen, ook als het s’ avonds een beetje afkoelt. U zit lekker droog en beschut, net als binnen, maar dan volledig in het groen. Daarnaast geeft de tuinkamer uw tuin een luxe uitstraling.

Zaaikalender
Laden...

Zaaikalender voor in de serre

Wanneer plant u nou welke groenten en fruit in uw tuinkas? Deze zaaikalender aangeboden door Gardenmeister geeft u inzicht in wanneer u welke gewassen het beste kunt planten in de tuinkas.

loader
Laden...