Contact met Jimmy at Work

Bij Jimmy at Work hebben we kwaliteit, prijs en service hoog in het vaandel staan. Daarom zetten we onze klanten centraal in het klantcontact. Zo zijn onze experts telefonisch, via WhatsApp, per mail, via het contactformulier en de chat bereikbaar. Neem contact met ons op voor een goed en eerlijk advies over welke aankoop het beste bij u past of als u nog vragen of hulp nodig heeft na de aanschaf van uw product.

 

Hoe kunt u contact opnemen met de klantenservice?

 

Telefoon

Op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur zijn we telefonisch bereikbaar op telefoonnummer +32 (0)14-394775.

 

Chat

Rechts beneden op de site vindt u de contactknop voor de live-chat. De chat is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 16:00 uur.

 

Contactformulier

Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Gebruik dan het contactformulier op deze pagina. De reactietijd is 1 werkdag.

 

E-mail

Onze klantenservice is ook per e-mail bereikbaar. Door een e-mail te sturen naar info@jimmyatwork.be kunt u op ieder moment van de dag contact opnemen met de klantenservice van Jimmy at Work. We streven ernaar om binnen 3 werkdagen een reactie te geven.

 

Tevreden over Jimmy at Work?

Bent u tevreden over onze service en producten? We horen het graag van u.

We waarderen het enorm als u uw ervaring met ons en andere mensen wilt delen door een review achter te laten. Gebruik onderstaande link om meteen een review te plaatsen.

 

 

 

Contactformulier