Serre glas

Een glazen serre is een lust voor het oog en heeft een lange levensduur. Het geeft een luxe uitstraling aan uw tuin en u kunt het tuinseizoen aanmerkelijk verlengen. Door het open karakter van de serre glas kunt u alle planten, groente en fruit in de glazen serre zien groeien. De serres met glas van Jimmy at Work zijn allemaal uitgevoerd met veiligheidsglas. Dat is niet alleen ontzettend veilig, maar ook stevig, bestendig tegen krassen en heeft afgewerkte, onscherpe randen.

Serre glas


Glazen serre

Er zijn diverse soorten serres. Binnen het assortiment serres glas zijn er serres met diverse soorten glas verkrijgbaar. Een serre glas van Jimmy at Work is altijd uitgevoerd met veiligheidsglas. Dit komt omdat Jimmy at Work veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan


Serre klein of toch een serre groot?

Of u nu op zoek bent naar een grote of kleine serre. Bij Jimmy at Work vindt u een groot assortiment serres klein en groot. Hierdoor is er voor ieder budget een serre met een hoge kwaliteit en veiligheidsglas beschikbaar.


Serre met 3 mm veiligheidsglas?

Binnen het assortiment serre glas is onze Serre Foreststar standaard uitgevoerd met 3 mm veiligheidsglas. De goede lichtdoorlaatbaarheid van het glas van deze hobbykas zorgt ervoor dat u eenvoudig uw kweekseizoen kunt verlengen. De Foreststar serres zijn functioneel en bieden onder alle omstandigheden de beste kweekeigenschappen.


Serre met 4 mm veiligheidsglas?

Wilt u liever een glazen serre met 4 mm veiligheidsglas dan heeft Jimmy at Work de Serre Prestige en de Serre Four Seasons in het assortiment. De hoge wanden zorgen voor veel bewegingsvrijheid en het 4 mm veiligheidsglas is bestand tegen zon, wind en sneeuw. De luxe uitstraling van deze glazen serres maken deze serres een lust voor het oog. Door het Quick Smart Systeem waarmee u het glas in de serre bevestigt, kunt u eenvoudig en veilig het glas plaatsen. Doordat de glazen serres van Jimmy at Work uitgevoerd worden met sterk veiligheidsglas zijn deze voorzien van afgewerkte randen en mocht het glas bij hoge uitzondering toch breken dan breekt dit glas in vele kleine onscherpe stukjes glas. Hierdoor is het veilig voor mens, dier en plant.


Serre kopen?

Wilt u graag een serre glas kopen, maar weet u niet precies welke de beste keuze voor uw tuin is. Of zou u graag eerst de serre glas in het echt willen zien? Dat kan! In de showroom van Jimmy at Work kunt u op uw gemak alle glazen serres komen bekijken. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag met het kiezen van de juiste serre. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.