Ontdek onze nieuwe serie metalen tuinhuizen Lagos: Duurzaam en stijlvol

Ontdek onze nieuwe serie metalen tuinhuizen Lagos: Duurzaam en stijlvol
Laden...
Ontdek onze nieuwe serie metalen tuinhuizen Lagos: Duurzaam en stijlvol

Ben je op zoek naar een tuinhuis waar duurzaamheid en functionaliteit hand in hand gaan? Hiervoor biedt Jimmy at Work de oplossing: onze nieuwe serie tuinhuizen “Lagos”. Met trots kunnen we aankondigen dat deze serie vanaf nu verkrijgbaar is in onze webshop! Daarnaast ben je van harte welkom om in onze showroom de Lagos serie te komen bekijken. De verschillende modellen uit de Lagos serie bieden een ideale opslagplek, daarnaast zijn ze vervaardigd met een stevige 0,4 mm gegalvaniseerd stalen constructie. Ook zorgt de dikke krasbestendige poedercoating voor langdurige bescherming, zodat je vele jaren kunt genieten van het Lagos metalen tuinhuis.

 

De Lagos serie: stijlvol en praktisch

Het Lagos metalen tuinhuis in aluminium grijs is een prachtige en perfecte combinatie van stijlvol en praktisch. De polycarbonaat ramen zorgen voor natuurlijk licht, en je kunt zelf kiezen aan welke kant je het extra raam plaatst, afhankelijk van je voorkeur en de stijl van je tuin. Bovendien kun je de scharnieren van het raam aan beide kanten plaatsen, waardoor je de opening naar wens kunt aanpassen.

Maar de Lagos is niet alleen stijlvol; hij is ook uiterst praktisch. Met meer dan 4 vierkante meter aan opbergruimte biedt het voldoende plaats voor tuingereedschap, fietsen, en meer. Montage is eenvoudig dankzij de heldere handleiding en de meegeleverde schroeven en pluggen om de onderste profielen stevig te verankeren. Een regenpijp wordt ook meegeleverd, zodat regenwater netjes wordt afgevoerd.

 

De opbouw van het Lagos tuinhuis

Om de opbouw van je Lagos tuinhuis zo soepel mogelijk te laten verlopen, geven we je een paar handige tips die er voor moeten zorgen dat je snel kunt gaan genieten van de Lagos. Deze tips hebben we zelf opgedaan tijdens de opbouw van de Lagos in onze showroom:

  • Controleer voordat je begint met de opbouw van je tuinhuis of alle onderdelen aanwezig zijn. Indien je een onderdeel mist, verzoeken we je zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice.
  • Na deze goede start zijn we verdergegaan met de fundering - de basis van stabiliteit en duurzaamheid.
  • Het opbouwen van de wanden en bijhorende ramen is een klusje wat je het liefst met twee of drie mensen wilt doen. Je kunt het tuinhuis dan netjes recht houden zodat je de wanden gemakkelijk kunt bevestigen.
  • Heb je een overkapping bij je Lagos tuinhuis gekocht? Dan adviseren we om voordat je het dak gaat monteren, dat je eerst de overkapping plaatst. Er moeten namelijk een aantal onderdelen van het tuinhuis vervangen worden. 
  • Als laatste stap werd het dak gemonteerd. Hierbij moet je even goed in de handleiding kijken welk dak deel over elkaar en onder elkaar moet worden gemonteerd. Ook is het fijn om meerdere mensen en trapladders te gebruiken zodat je sneller en effectiever kunt werken. 

lagosopbouw

 

Bestel nu in onze webshop of neem een kijkje in onze showroom

Ben je benieuwd hoe het Lagos metalen tuinhuis er in het echt uit ziet of wil je net dat beetje extra informatie van onze deskundige medewerkers krijgen? Bezoek dan snel onze showroom in Someren! Hier kun je naast tuinkassen, tuinkamers, pergola’s & overkappingen en tuinhuizen de Lagos 100 bewonderen. Kom snel langs voor een kopje koffie en laat je inspireren door het Rockford Lagos 100 metalen tuinhuis! 

De Lagos metalen tuinhuis serie is vanaf nu te bestellen in onze webshop.

loader
Laden...