Word een met uw tuin in een tuinkamer

blog word een met uw tuin
Laden...
Word een met uw tuin in een tuinkamer

Word één met uw tuin in de tuinkamer.

De tuinkamer of tuinserre is de laatste tijd erg in opkomst en dat begrijpen wij als geen ander. Met een vrijstaande tuinkamer gaat u helemaal op in uw tuin en kunt u heerlijk genieten tussen het groen, ook als het in de avonduren een beetje afkoelt. U zit lekker droog en beschut, net als binnen, maar dan volledig in het groen. Daarnaast geeft de tuinkamer uw tuin een luxe uitstraling.


Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is een buitenkamer die vrijstaand in de tuin staat. Door de hoge zijwanden en de dubbele schuifdeur geeft een tuinkamer ontzettend veel gebruikersgemak. Een tuinkamer is uiterst geschikt om het tuinset in te zetten zodat u het hele jaar door optimaal van uw tuin kunt genieten. Een vrijstaande tuinkamer kan ook gebruikt worden als tuinkas voor bloemen en planten. Of u combineert beide opties en geniet vanuit uw tuinset van de bloemen en planten die u in de tuinkamer kweekt.


Waarvoor dient een tuinkamer?

De vrijstaande tuinkamer of serre is perfect voor zowel ontspanning als tuinieren. U kunt in uw tuinkamer verschillende bloemen en planten laten groeien, en daarnaast houdt u ook nog ruimte over om bijvoorbeeld een mooie zitruimte te creëren waar u rustig bij kunt kletsen met vrienden en familie of in alle rust een boek kunt lezen. De temperatuur in de tuinkamer is al gauw een stuk minder fris dan buiten waardoor het buitenseizoen aanzienlijk kan worden verlengd. Daarnaast kunt u ook nog een elegante infrarood verwarming ophangen voor een extra behaaglijke tuinkamer.


Tuinkamer kopen bij Jimmy at Work!

Bij Jimmy at Work kunt u terecht voor een hoge kwaliteit, elegante tuinkamer. In tegenstelling tot de traditionele tuinkassen heeft deze een exclusief design. Het stevige frame en het Quick Smart System zorgen ervoor dat de tuinkamer goed bestand is tegen weer en wind. Door het Quick Smart System zitten de glaspanelen dieper en steviger verankerd dan in een tuinkamer waarin springclips zijn gebruikt. Het Quick Smart System maakt het opbouwen van de tuinkamer een stuk eenvoudiger en zorgt ervoor dat u veel opbouwtijd bespaart. Het zorgt er ook voor dat de Royal Park stevig en stabiel staat en daardoor uitstekend bestand is tegen harde wind en sneeuw. Daarbij zijn ook de bevestigingsmoeren al vooraf gemonteerd in de aluminium profielen, dit zorgt voor een moeiteloze montage en zorgt voor opbouwgemak. Onze tuinkamers zijn ook nog eens scherp geprijsd, bestel vandaag nog uw tuinkamer of plan een bezoek aan onze showroom om alle tuinkamers en tuinkassen te bezichtigen.

Tuinkamer Royal Park

Onze Royal Park Tuinkamer is een luxe, zwarte tuinkamer in het vierkant of rechthoek met een puntdak. Dit model is voorzien van dubbele openslaande deuren en twee ramen. Door het exclusieve en luxe design van deze tuinkamer is het een genot voor het oog en uw tuin.

Tuinkamer Orangerie

De Gardenmeister Orangerie is een prachtig afgewerkte tuinkamer in een bijzonder model. In een Orangerie kunt u het hele jaar genieten van uw tuin. Doordat een tuinkamer winddicht is kunt u eventueel aangevuld met een infrarood verwarming, in alle seizoenen heerlijk vertoeven in uw Orangerie en genieten van uw tuin zonder dat het weer van invloed is. De Tuinkamer Orangerie heeft hoge zijwanden (170 cm), een puntdak en zijn voorzien van een dubbele deur en een lage deurdrempel. De Orangerie van Gardenmeister is verkrijgbaar in een volledig in veiligheidsglas uitgevoerde variant of wanneer u liever kiest voor een glazen tuinkamer met een polycarbonaat dak behoort dat zeker ook tot de mogelijkheden.


Welke tuinkamer past het beste bij mij?

Een tuinkamer kopen doet u niet zomaar. We begrijpen dat het lastig is om vanachter de pc, laptop of telefoon de juiste tuinkamer te vinden. Het liefst wilt u al uw vragen beantwoord krijgen en een tuinkamer bekijken voor u deze aangeschaft. Geen probleem. In onze showroom hebben we alle tuinkamers opgebouwd. Hierdoor kunt u op uw gemak kijken welke tuinkamer het beste bij uw wensen en budget valt. Door een afspraak te maken bent u ervan verzekert dat een Jimmy at Work medewerker alle tijd heeft om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een goed en eerlijk advies. Neem contact op met de klantenservice voor advies of om een afspraak in te plannen.

loader
Laden...